СТВОРЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОЇ МЕРЕЖІ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ - ЯРМОЛЕНКО, Ольга; ЮРОВСЬКИЙ, Володимир (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2024)
.