ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВАВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - БОГАЧ, Юрій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2024)
ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВАВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД