МАРКЕТИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ КОНКУРЕНТНОГО ПОЗИЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я НА РИНКУ СТОМАТОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ - БРИЧКА, Лідія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2024)
.