ГЛОБАЛЬНІ ВИКЛИКИ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ТА НЕОБХІДНІСТЬ ШВИДКОЇ АДАПТАЦІЇ УПРАВЛІНСЬКИХ СТРАТЕГІЙ В УМОВАХ ЗМІН - Антонюк, Віктор (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.