УПРАВЛІННЯ СТРУКТУРНИМИ ПЕРЕТВОРЕННЯМИ АГРАРНОГО СЕКТОРУ РЕГІОНУ: СТРАТЕГІЧНИЙ ВИМІР МОДЕРНІЗАЦІЇ - Кирич, Ростислав (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.