ОРЕНДНІ ОПЕРАЦІЇ З ДЕРЖАВНИМ МАЙНОМ ЯК ІНДИКАТОР ДІЛОВОЇ АКТИВНОСТІ ЗА УМОВ ВОЄННОГО СТАНУ - Лапіда, Олексій; Коханчик, Олег (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.