УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМИ РИЗИКАМИ ПІДПРИЄМСТВА НА РІЗНИХ СТАДІЯХ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Микитюк, Петро; Андрійовський, Віталій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.