ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ МІСЬКОГО ТРАНСПОРТУ ТЕРНОПОЛЯ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНИХ РЕСУРСІВ - Петринюк, Наталія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.