ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ ТРУДОВОЇ ПОВЕДІНКИ КОМАНДИ ЧЕРЕЗ ЗАСТОСУВАННЯ PR-ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІНСТРУМЕНТІВ МЕНЕДЖМЕНТУ - Пушкар, Зоряна; Пушкар, Богдан (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.