УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВА В УМОВАХ ПІСЛЯВОЄННОЇ ПЕРЕБУДОВИ: АКЦЕНТ НА МОТИВАЦІЙНІ МЕХАНІЗМИ - Голован, Соломія; Наконечна, Діана; Приходько, Ольга (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.