ЛІДЕРСТВО 5.0 У СИСТЕМІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я: СТРАТЕГІЧНЕ БАЧЕННЯ, ЦІННІСНЕ УПРАВЛІННЯ, ЕТИЧНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ - Желюк, Тетяна; Бречко, Олександр (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.