ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БАЛАНСУ ІНТЕРЕСІВ В ПУБЛІЧНОМУ УПРАВЛІННІ З ВИКОРИСТАННЯМ ІНСТРУМЕНТАРІЮ ПАРТНЕРСТВА - Калашник, Надія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.