РЕАЛІЗАЦІЯ ІНКЛЮЗИВНОГО ПІДХОДУ В НАДАННІ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ОРГАНОМ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ - Томчук, Наталія; Томчук, Наталія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.