КОГНІТИВНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ЯК НЕОБХІДНИЙ ІНСТРУМЕНТ ПРОГНОЗУВАННЯ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ - Цапик, Тарас (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.