ЗРОСТАННЯ ЦІН НА ПАЛЬНЕ У США ЯК ФАКТОР ВПЛИВУ НА ОПЕРАЦІЙНІ РІШЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ ЛОГІСТИЧНИХ АУТСОРСИНГОВИХ КОМПАНІЙ - Полиняк, Володимир (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.