УПРАВЛІНСЬКІ ІННОВАЦІЇ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ОРГАНІЗАЦІЇ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Андрусевич, Володимир; Марцун, Андрій; Кондря, Марія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.