СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ СПОЖИВЧИХ ПОСЛУГ ЯК ЧИННИК СОЦІАЛЬНОЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ - Галюлько, Юрій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.