ПІДВИЩЕННЯ ТУРИСТИЧНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ТЕРНОПОЛЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МЕХАНІЗМІВ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ - Закордонець, Аліна (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.