ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЯКОСТІ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ ЯК ДЕТЕРМІНАНТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦІЛІСНОСТІ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я - Іваськів, Анатолій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.