ЦИФРОВІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ: СУЧАСНІ МЕТОДИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ЇХ РОЛЬ В ОПТИМІЗАЦІЇ HR-СИСТЕМИ - Боднар, Юлія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.