ВПЛИВ ПРОФЕСІЙНОГО СТРЕСУ ПРАЦІВНИКІВ НА ЯКІСТЬ ТА ЕТИЧНІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ СПОЖИВАЧАМ - Чубак, Артур; Вишневська, Анастасія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.