МОНІТОРИНГ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ: СУЧАСНІ ІНДИКАТОРИ ТА ІНСТРУМЕНТИ ОЦІНЮВАННЯ - Артимович, Андрій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.