ВПЛИВ ЕКОНОМІЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ НА ТРАНСФОРМАЦІЮ БІЗНЕС- СТРАТЕГІЙ МАЛИХ ПІДПРИЄМСТВ КАРПАТСЬКОГО РЕГІОНУ - Кувік, Віталій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.