ЄВРОПЕЙСЬКІ ПРАКТИКИ МІЖМУНІЦИПАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА УРОКИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - Пілат, Роман (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.