ВИКЛИКИ ТА МОЖЛИВОСТІ В УПРАВЛІННІ СОЦІАЛЬНО КУЛЬТУРНИМИ ЗМІНАМИ: ПОДОЛАННЯ СПРОТИВУ ТА СПРИЯННЯ ІННОВАЦІЯМ - Худик, Дмитро (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.