УДОСКОНАЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СТРУКТУРИ І ПРОФЕСІЙНО-КВАЛІФІКАЦІЙНОГО СКЛАДУ ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ НА ОСНОВІ ФОРМУВАННЯ КАДРОВОЇ СТРАТЕГІЇ - Воробель, Юрій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.