ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ СТРАТЕГІЧНОГО ПЛАНУВАННЯ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ - Данкевич, Катерина (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.