УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНО-ІННОВАЦІЙНОЮ ПОЛІТИКОЮ ПІДПРИЄМСТВА У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА ТА ВПРОВАДЖЕННЯ НОВИХ ВИДІВ ПРОДУКЦІЇ - Кучмінська, Каріна; Роговська, Аделіна (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2025)
.