СТРАТЕГІЧНА РОЛЬ РИНКУ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ У ДЕТЕРМІНАЦІЇ СТАЛОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ТА БЕЗПЕКОВИХ ВИКЛИКІВ - Кудим, Ольга (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.