СОЦІАЛЬНА ЛІЦЕНЗІЯ НА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ІНСТРУМЕНТ ТРАНСФОРМАЦІЇ МОРЕГОСПОДАРСЬКОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - Кім, Віталій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.