СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ РЕЗИЛЬЄНТНОСТІ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ В СИСТЕМІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ - Кривокульська, Наталія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.