ІННОВАЦІЙНА ІНФРАСТРУКТУРА В СИСТЕМІ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА НАПРЯМИ РОЗВИТКУ - Круп'як, Лідія; Круп'як, Ірина (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.