ГРОМАДСЬКИЙ МОНІТОРИНГ І КОНТРОЛЬ ЯК ФУНКЦІЇ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ТА ВИКЛИКИ - Гнідий, Сергій (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.