СУТНІСТЬ ТА РОЛЬ АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНУ ВЛАДИ В ПИТАННЯХ БОРОТЬБИ З ПОРУШЕННЯМИ МИТНИХ ПРАВИЛ - Крушельницька, Соломія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.