СЕРВІСНО-КОМУНІКАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ВЗАЄМОДІЇ ОРГАНУ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ З ПЛАТНИКАМИ ПОДАТКІВ - Олійник, Анастасія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.