МЕХАНІЗМ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМНИЦТВА В АГРАРНІЙ СФЕРІ: ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА ПРАКТИЧНА РЕАЛІЗАЦІЯ В УМОВАХ ВОЄННОЇ ЕКОНОМІКИ - Пархуць, Олександр (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.