СУЧАСНІ ВЕКТОРИ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ В УМОВАХ НАЦІОНАЛЬНИХ ТА ГЛОБАЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ - Сагайдак, Богдан (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.