УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ У СІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ: ДОСВІД ЦНАП ДОВЖАНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ - Шопа, Вікторія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.