ЛІДЕРСТВО ЯК ОСНОВА РОЗВИТКУ МОТИВОВАНОЇ КОМАНДИ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ - Мурій, Поліна (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.