ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ФАХІВЦЯ В ЦИФРОВІЙ ЕКОНОМІЦІ: РОЛЬ ТРИСТОРОННЬОЇ ВЗАЄМОДІЇ - Шпит, Соломія (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.