УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В УМОВАХ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ОЩАДЛИВОГО ВИРОБНИЦТВА: СУЧАСНІ ПІДХОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ - Крисоватий, Ігор (АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ ТА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ, 2026)
.