ІСТОРИЧНИЙ ДИСКУРС РОЗВИТКУ МЕДИЦИНИ В УКРАЇНІ: ВІД ЛОКАЛЬНИХ ПРАКТИК ДО ІНТЕГРАЦІЇ У ЄВРОПЕЙСЬКИЙ НАУКОВИЙ ПРОСТІР (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.