ФОРМУВАННЯ У ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ВМІННЯ БЕЗПЕЧНО ПОВОДИТИСЯ В ІНТЕРНЕТІ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.