СТАНОВЛЕННЯ ПРИНЦИПУ «ВІЛЬНА НАУКА» У МІЖНАРОДНОМУ ПРОСТОРІ: ІСТОРИКО-КОМУНІКАТИВНИЙ АСПЕКТ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.