ОСВІТНІ МОДЕЛІ ПІДГОТОВКИ ПЕДАГОГІВ У СФЕРІ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ЗАРУБІЖНИЙ І УКРАЇНСЬКИЙ ДОСВІД (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.