РОЛЬ ТА ЗНАЧЕННЯ РІЗНИХ ПРИНЦИПІВ ТА КОМПОНЕНТІВ НАВЧАННЯ ПРИ ВИВЧЕННІ СТУДЕНТАМИ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ З ЕЛЕМЕНТАМИ ЛІНГВОКРАЇНОЗНАВСТВА (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.