ІНТЕГРАЦІЯ ФІНАНСОВОЇ ГРАМОТНОСТІ В ПРОФЕСІЙНУ ТА НЕПЕРЕРВНУ ОСВІТУ: ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ І ІНСТРУМЕНТИ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.