УПРАВЛІННЯ НАУКОВИМИ ПРОЄКТАМИ У ДОСЛІДНИЦЬКІЙ ЕКОСИСТЕМІ: ІНСТИТУЦІЙНА СИНЕРГІЯ НАУКИ ТА БІЗНЕСУ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.