INNOVATIVE EDUCATIONAL TRAJECTORIES IN VOCATIONAL EDUCATION: INDIVIDUAL AND GROUP LEARNING PROJECTS (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2025)
.