ВПЛИВ КОМУНІКАТИВНИХ ЗДІБНОСТЕЙ ЖІНКИ-КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НА РІВЕНЬ ЗГУРТОВАНОСТІ ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕКТИВУ (ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ ОСВІТНЬОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ ТА КРАЇН ЦЕНТРАЛЬНОЇ ЄВРОПИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ, 2024)
.